Gå til hovedindhold

Lasagne med squash

Lasagne med Squash i fad
Her får du en skøn, vegetarisk ret, der både er velsmagende, mættende og nem at tilberede.

Lasagne med squash 

45 min.

2. pers. 

Ingredienser

2 squash

1 lille løg

2 fed hvidløg

2 tsk. oregano

Olie til stegning

75 g snittet grønkål

200 g babyspinat

250 g ricotta

Revet citronskal fra ½ 

usprøjtet citron

Salt og peber

100 g mozzarella, 16 % 

 

Tilbehør:

150 g groft brød 

 

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 175°.

Skær squashen i tynde skiver på den lange led. Hak løg og hvidløg og klar dem i olie sammen med oreganoen. Tilsæt grønkål og spinat og steg det, til spinaten falder sammen. Bland ricotta i og smag til med citronskal, salt og peber. 

Læg squash lagvis med ricottablandingen i et lille ovnfast fad og slut af med squash. Drys revet mozzarella over og bag lasagnen i ca. 35 min. Servér lunt brød til.

Energi pr. person: 545 kcal. 

 

Fordelt på:

Fedt 30 % 

Protein 32 % 

Kulhydrat 38 %