Lasagne med squash
Lasagne med squash
45 min.
2. pers.
Ingredienser
2 squash
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 tsk. oregano
Olie til stegning
75 g snittet grønkål
200 g babyspinat
250 g ricotta
Revet citronskal fra ½
usprøjtet citron
Salt og peber
100 g mozzarella, 16 %
Tilbehør:
150 g groft brød
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 175°.
Skær squashen i tynde skiver på den lange led. Hak løg og hvidløg og klar dem i olie sammen med oreganoen. Tilsæt grønkål og spinat og steg det, til spinaten falder sammen. Bland ricotta i og smag til med citronskal, salt og peber.
Læg squash lagvis med ricottablandingen i et lille ovnfast fad og slut af med squash. Drys revet mozzarella over og bag lasagnen i ca. 35 min. Servér lunt brød til.
Energi pr. person: 545 kcal.
Fordelt på:
Fedt 30 %
Protein 32 %
Kulhydrat 38 %