Mangosalat med fersken, jordbær og chili
Mangosalat med fersken, jordbær og chili
Denne opskrift på mangosalat er beregnet til 4 personer
Har du smagt vores Appelsin og mangosalat med lakridscreme?
Ingredienser - Mangosalat med fersken, jordbær og chili
1 stor, moden mango
3 modne ferskner
1 bakke modne jordbær
1 dl kokoschips
1 dl finthakket frisk koriander eller citronmelisse
1 rød chili (ikke for stærk)
Fintrevet skal og saft af 1-2 usprøjtede limefrugter
100 g feldsalat
Prøv også Anne Hjernøs Salat med BBQ kylling og majs
Fremgangsmåde - Mangosalat med fersken, jordbær og chili
Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl og sten. Fjern stenene fra fersknerne og skær frugtkødet i tern.
Rens jordbærrene og skær dem i kvarter.
Bland mango- og ferskentern med jordbær og vend frugten med kokoschips, den finthakkede krydderurt, finthakket chili uden kerner samt limeskal.
Smag salaten til med limesaft.
Skyl feldsalaten godt og slyng den helt tør.
Bland den i salaten og servér denne med det samme.
Vil du have flere opskrifter fra Anne Hjernøe?
Opskriften er en af mange lækre retter fra Tv-kokken Anne Hjernøes kogebog "Sunde grønne retter"
Anne Hjernøes nyeste bog, “Sunde grønne retter”, indeholder over 100 opskrifter på sunde grønsagsretter, skønne salater, varme og kolde supper samt et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Bogen er fra Politikens Forlag.
Indeholder affiliate links