Gå til hovedindhold

Mangosalat med fersken, jordbær og chili

Lækker salat med sød frugt og chili. Opskriften er fra Tv-kokken Anne Hjernøes nye kogebog "Sunde grønne retter"

Mangosalat med fersken, jordbær og chili

Denne opskrift på mangosalat er beregnet til 4 personer

Har du smagt vores Appelsin og mangosalat med lakridscreme?

Ingredienser - Mangosalat med fersken, jordbær og chili

1 stor, moden mango

3 modne ferskner

1 bakke modne jordbær

1 dl kokoschips

1 dl finthakket frisk koriander eller citronmelisse

1 rød chili (ikke for stærk)

Fintrevet skal og saft af 1-2 usprøjtede limefrugter

100 g feldsalat

Prøv også Anne Hjernøs Salat med BBQ kylling og majs

Fremgangsmåde - Mangosalat med fersken, jordbær og chili

Skær mangoen i tern, efter at du har fjernet skræl og sten. Fjern stenene fra fersknerne og skær frugtkødet i tern.

Rens jordbærrene og skær dem i kvarter.

Bland mango- og ferskentern med jordbær og vend frugten med kokoschips, den finthakkede krydderurt, finthakket chili uden kerner samt limeskal.

Smag salaten til med limesaft.

Skyl feldsalaten godt og slyng den helt tør.

Bland den i salaten og servér denne med det samme.

Vil du have flere opskrifter fra Anne Hjernøe?

Opskriften er en af mange lækre retter fra Tv-kokken Anne Hjernøes kogebog "Sunde grønne retter" 

Køb kogebogen her

Sunde grønne retterAnne Hjernøes nyeste bog, “Sunde grønne retter”, indeholder over 100 opskrifter på sunde grønsagsretter, skønne salater, varme og kolde supper samt et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Bogen er fra Politikens Forlag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeholder affiliate links