Gå til hovedindhold

Marengs med is, mango og passionsfrugt

Marengs med is, mango og passionsfrugt på bord
En skøn, enkel dessert med eksotiske frugter, der både er en fryd for øjet og for ganen.

Marengs med is, mango og passionsfrugt

Tid: 1 time 

Ingredienser

1½ æggehvide, 60 g

100 g sukker

250 g mangofrugt

2 passionsfrugter

200 g vaniljeis, Easis eller anden sukkerfri variant

Få her tre nemme og sunde desserter

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 125°.

Pisk æggehviderne stive.

Rør sukkeret i lidt ad gangen og pisk det til en sej marengs.

Lav 4 runde kager på en bageplade med en lille fordybning i midten og bag dem i 30 min. 

Skræl og skær mangofrugten i skiver.

Halvér passionsfrugterne og skrab kernerne ud.

Læg en kugle is på hver marengs sammen med mangoskiver og passionsfrugt.

Servér straks.

Er du vild med marengs og is? Så prøv også: Is med bær, marengs og chokoladesauce

Energi pr. person: 207 kcal.

Fordelt på:

fedt 8 % 

protein 8 %  

kulhydrat 84 %

Læs mere om