Gå til hovedindhold

Melonsuppe med ingefær

En anderledes, og lidt sundere, dessert.

Det skal du bruge:
2 dl vand,
½ dl sukker,
1 spsk. revet ingefær,
1 lime (saften),
30 g mørk chokolade,
3 dl grofthakket melonfrugtkød,
50 g hindbærsorbet,
2 dl blandede friske bær.

Sådan gør du:
Bring vand, sukker, ingefær og limesaft i kog.

Blend det sammen med melonen til en ensartet suppe.

Smelt chokoladen og smør den ud på et stykke bagepapir. Lad den køle af og bræk den i flager.

Læg en kugle hindbærsorbet i hver tallerken, hæld suppen over og pynt med bær og chokoladeflager.

 

Sukkerfri kager og desserter

Har du svært ved at undvære søde sager, så er denne pakke lige noget for dig:

Du får minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1 og 2 - med 70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter.

Normalpris: 40 kr. Din pris: 29 kr.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.