Gå til hovedindhold

Millionbøf på russisk

En lækker klassiker med et twist

Det skal du bruge til fire personer:
300 g hakket oksekød,
maks. 10 %,
2 løg,
1 spsk. olie,
1 spsk. soja,
salt og peber,
1 tsk. timian,
½ dl hakket,
syltet agurk,
2 dl hakket,
syltet rødbede,
2 dl yoghurt naturel,
1,5 %,
1 tsk. kapers.
Tilbehør:
600 g kogte kartofler.

Sådan gør du:
Pil og hak løgene. Brun det hakkede kød i olien. Tilsæt de hakkede løg og lad dem stege med. Smag til med salt, peber, timian og soja. Læg den hakkede agurk i et bælte tværs over kødet, med et bræmme af hakket rødbede på hver side. Varm forsigtigt retten op. Bland kapers i yoghurten og servér den til kødet sammen med kogte kartofl er og en god salat.

Tip! For at strække det hakkede kød kan man blande det med revne gulerødder eller anden rodfrugt. 

Læs mere om