Gå til hovedindhold

Muldvarpeskud

Mandler i sveskesvøb med vanillecreme.

(4 portioner)

Det skal du bruge:
12 svesker
12 mandler
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
2 dl græsk yoghurt 2 %
1 tsk. vaniljesukker
1½ skive mørkt rugbrød, revet
15 g revet chokolade 70 %

Sådan gør du:
Udblød sveskerne i lidt vand og kog dem møre (de må ikke koge ud).

Kom en smuttet mandel i hver sveske.

Pisk æggeblommerne med sukkeret, rør yoghurten i cremen og smag til med vaniljesukker.

Anret 3 svesker på hver desserttallerken, fordel cremen over sveskerne og drys med revet rugbrød og revet chokolade.
 

Energi pr. portion

  • 241 kcal / 1006 kJ
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 38 g
  • Protein 9 g
  • Alkohol 0 g
  • Kostfibre 4 g