Muldvarpeskud
(4 portioner)
Det skal du bruge:
12 svesker
12 mandler
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
2 dl græsk yoghurt 2 %
1 tsk. vaniljesukker
1½ skive mørkt rugbrød, revet
15 g revet chokolade 70 %
Sådan gør du:
Udblød sveskerne i lidt vand og kog dem møre (de må ikke koge ud).
Kom en smuttet mandel i hver sveske.
Pisk æggeblommerne med sukkeret, rør yoghurten i cremen og smag til med vaniljesukker.
Anret 3 svesker på hver desserttallerken, fordel cremen over sveskerne og drys med revet rugbrød og revet chokolade.
Energi pr. portion
- 241 kcal / 1006 kJ
- Fedt 7 g
- Kulhydrater 38 g
- Protein 9 g
- Alkohol 0 g
- Kostfibre 4 g