Nemme og hjemmelavede: Rødbedechips
Nem opskrift på rødbedechips
Opskriften er beregnet til 4 portioner
Ingredienser - rødbedechips
400 g rå rødbeder
2 spsk. olivenolie
1 tsk. havsalt
Peber
Prøv også vores opskrift på grønkålschips med parmesan
Fremgangsmåde - rødbedechips
Skræl rødbederne og skær dem i så tynde skiver som muligt (evt. på et rivejern). Bland rødbedeskiverne med olie og krydr med salt og peber. Fordel rødbedestykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir (rødbedeskiverne skal ligge enkeltvis). Bag rødbedechipsene i ovnen ved 200° i ca. 30 min., til de er sprøde – vend dem undervejs.
Energi pr. portion: 113 kcal / 472 kJ
Fedt: 8 g
Kulhydrat: 12 g
Protein: 2 g
Kostfibre: 3 g