Gå til hovedindhold

Nemme og hjemmelavede: Rødbedechips

Nemme og hjemmelavede: Rødbedechips
De her rødbedechips er gode som snacks snak eller flotte som pynt på maden

Nem opskrift på rødbedechips

Opskriften er beregnet til 4 portioner

Ingredienser - rødbedechips

400 g rå rødbeder

2 spsk. olivenolie

1 tsk. havsalt

Peber

Prøv også vores opskrift på grønkålschips med parmesan

Fremgangsmåde - rødbedechips

Skræl rødbederne og skær dem i så tynde skiver som muligt (evt. på et rivejern). Bland rødbedeskiverne med olie og krydr med salt og peber. Fordel rødbedestykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir (rødbedeskiverne skal ligge enkeltvis). Bag rødbedechipsene i ovnen ved 200° i ca. 30 min., til de er sprøde – vend dem undervejs.

Energi pr. portion: 113 kcal / 472 kJ

Fedt: 8 g

Kulhydrat: 12 g

Protein: 2 g

Kostfibre: 3 g