Ostegratineret broccoli med tomat
Ostegratineret broccoli med tomat
30 min.
2.pers.
Ingredienser
500 g broccoli
125 g halloumi (grillost)
2 forårsløg
2 tsk. oregano
2-3 tomater
100 g groft brød
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 175°.
Skær stokken af broccolien og blanchér hovederne et kort øjeblik. Læg dem i et ovnfast fad.
Skær osten i tynde skiver. Skær nogle dybe snit ned i hver broccoli, stik osteskiverne i og drys med en blanding af fintsnittede forårsløg, oregano og hakket tomat. Bag broccolibuketterne i ca. 15 min., til osten er gylden og smeltet lidt.
Servér straks med lunt brød til.
Energi pr. person: 530 kcal.
Fordelt på:
Fedt 27 %
Protein 24 %
Kulhydrat 49 %