Gå til hovedindhold

Påske: Lakseroser i grønt selskab

Påske: Lakseruller med dild anrettet på fad
Her får du opskriften på en nem og lækker anretning med laks til påske, så du kan slappe af og nyde selskabet.

Påske-Lakseroser

(6 pers.)
 
Tid: 5 min.
 
500 g gravad og røget laks i skiver
150 g rævesovs
Frisk dild
Evt. peber og surkløver til pynt
 
 
Læg en skive røget og en skive gravad laks i forlængelse af hinanden og form lakseskiverne til roser. 
Sæt dem på et fad og pynt med rævesovs og krydderurter. Rør evt. lidt ekstra hakket dild og frisk peber i ræve-sovsen og servér til laksen. 

Påskefrokost

Smilende æg med rogn

Påskesild med dild

Rugbrød med roastbeef og rygeost

Ørred med æg og asparges

Karrysild

Stegte sild i eddike

Påskekoketter

Påskeæg med hjemmelavet marcipan