Gå til hovedindhold

Pastagratin

Slankende middagsret.

4 pers.

0 g eller 3 dl pastaskruer
1 bouillonterning
400 g mager hamburgerryg i strimler
4 dl friske champignoner i skiver
1 spsk. finthakkede løg
3-4 tomater i skiver
3 dl bouillon
1 dl fløde (13 %)
2 dl minimælk,
3 pressede fed hvidløg
groft peber 35 g eller 1 dl revet ost (17 %)
bredbladet persille til drys

Kog pastaen efter anvisning på posen – kom dog en bouillonterning i vandet. Læg den kogte, afdryppede pasta i et ovnfast fad, der evt. er smurt med lidt olie.

Drys hamburgerryg, champignon og løg over og dæk med tomatskiver.

Bland bouillon med fløde, mælk, hvidløg og peber og hæld den over. Sæt fadet i en 220° varm ovn i 15-20 min.

Drys med ost, når der mangler ca. 5 min. af stegetiden, og pynt med hakket persille lige inden serveringen.

Slankeguides til 8-Timers Kuren

I vores minimagasiner om 8-Timers Kuren får du guides til kuren, nye opskrifter, motionsvejledning og madplaner.

Kun 20 kr. pr. stk.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.