Gå til hovedindhold

Pizzasnegle

Lækker men kaloriefattig snack.

(12 personer)

Det skal du bruge
75 g kogt skinke, skiveskåret
25 g gær
2½ dl vand
250 g hvedemel
1 tsk. salt
250 g hvid hvedemel
1 tsk. rapsolie
1½ løg
1 dåse koncentreret tomatpuré
Oregano
Salt og peber
125 g revet ost 10 %, fx Cheasy
 

ENERGI PR. PERSON

  • 190 kcal / 795 kJ
  • Fedt: 3 g
  • Kulhydrater: 31 g
  • Protein: 11 g
  • Kostfibre: 1 g

Sådan gør du
Opløs gæren i lunt vand. Tilsæt hvedemelet og ælt dernæst salt og hvid hvedemel i dejen. Ælt, til dejen er glat og smidig, og stil den til hævning på et lunt sted i ca. 45 min.

Varm olien på en slip let-pande, svits de finthakkede løg heri, tilsæt tomatpuré og smag til med oregano, salt og peber.

Rul dejen ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Smør tomatsaucen ud på dejen i et tyndt lag. Skær skinken i strimler og fordel den over tomatsaucen. Drys dernæst med revet ost.

Rul dejen til en roulade og skær den ud i 12 pizzasnegle. Læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 min. Bag dem i ovnen ved 175° i ca. 20 min.

Serveringsforslag: En blandet salat eller ”gnavegrønt” smager fint sammen med pizzasneglene.
 

TIP: I pizzasneglene kan der ud over skinke og ost også kommes små ananastern. For at dejen kan hæve, er det vigtigt, at overfladen ikke tørrer ud. Tag et rent viskestykke, gør det vådt og vrid det op. Tildæk brødet med viskestykket, mens det hæver.

Slankeguides til 8-Timers Kuren

I vores minimagasiner om 8-Timers Kuren får du guides til kuren, nye opskrifter, motionsvejledning og madplaner.

Kun 20 kr. pr. stk.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

Læs mere om