Postej med parmaskinke, æble og salvie
Postej med parmaskinke, æble og salvie
Tid: 40 min.
6 pers.
Ingredienser
400 g hakket kalv og gris, 4-7 % fedt
2 tsk. salt
1 lille løg
1 æble
1 æg
½ dl hvedemel
Vand
Peber
12 friske salvieblade
6 skiver lufttørret skinke
150 g groft rugbrød
Prøv også: Omelet med ost og parmaskinke
Fremgangsmåde
Rør kødet sejt med salt og tilsæt finhakket løg, æble i meget små tern, æg, mel, et par spsk. vand og peber. Rør farsen sammen og lad den hvile i 5 min. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis den er meget fast.
Tag 6 store muffinforme, læg 2 salvieblade i hver og fór formene med skinke.
Fordel så farsen i formene og bag dem ved 200° i ca. 20 min.
Lad dem hvile, gerne under let pres og tag dem ud af formene.
Lun dem ved 225° et kort øjeblik, så skinken bliver en anelse sprød og servér rugbrød til.
Torsk med parmaskinke og ratatouille
Energi pr. person: 208 kcal.
Fordelt på:
Fedt 24 %
Protein 38 %
Kulhydrat 38 %