Proteinsalat med bønner
2 personer
Ingredienser til proteinsalat med bønner:
200 g fennikel
100 g rødbede
50 g rucola
100 g edamamebønner, evt. fra frost
50 g appelsin
50 g valnødder
Prøv også: Proteinsalat med andebryst
Fremgangsmåde
Skær toppen af fenniklen og skær den i helt tynde ringe på et mandolinjern.
Du kan også skære ringene i hånden så tyndt som muligt.
Skræl rødbeden, og ”skræl” tynde skiver eller strimler af den med en kartoffelskræller.
Læg dem i koldt vand, indtil salaten samles.
Skyl rucolaen.
Tø edamamebønnerne op, hvis de var frosne.
Skræl appelsinen og skær den i terninger.
Tag rødbedeskrællerne op af vandet og lad dem dryppe af.
Bland alle ingredienserne og pynt med knuste valnødder på toppen.
Kcal pr. person: 294. Fedt: 58 %. Protein: 14 %. Kulhydrat: 28 %
Prøv også: Mættende morgen-smoothie