Gå til hovedindhold

Rejecocktail med mango og avocado

En eksotisk rejecocktail fra Tv-kokken Anne Hjernøes nye kogebog " Sunde Grønne Retter"

Rejecocktail med mango og avocado

En eksotisk rejecocktail fra Tv-kokken Anne Hjernøes nye kogebog " Sunde Grønne Retter".

Opskriften på rejecocktail er beregnet til 4 personer.

Fedtfattig rejecocktail

Mums! Tun rejer og avocado.

Ingredienser - Rejecocktail med mango og avocado

750 g friske skalrejer

1 lille håndfuld frisk koriander

1½ store, modne mangoer

½-1 rød chili

1 dl kokoschips

Avocadocreme

2-3 avocadoer

Saft af 1-1½ limefrugt

(efter smag)

Lidt flagesalt

1 rødløg

Prøv også vores skønne asiatisk inspirerede omelet

Fremgangsmåde – Rejecoktail med mango og avocado

Pil rejerne og bland dem med finthakket frisk koriander.

Skræl mangoerne, skær frugtkødet fra stenen og skær det i tern.

Rens chilien for frø og hak den fint.

Bland mangoternene sammen med chili og grofthakkede kokoschips.

Avocadocreme:

Kom avocadokød, limesaft og salt i en foodprocessor og kør, til du har en glat creme.

Pil og hak rødløget fint.

Læg avocadocremen, rejerne, rødløg og mangoblandingen lagvis i glas og servér rejecocktailen med det samme.

Vil du have flere opskrifter fra Anne Hjernøe?

Opskriften er en af mange lækre retter fra Tv-kokken Anne Hjernøes kogebog "Sunde grønne retter" 

Køb kogebogen her

Sunde grønne retterAnne Hjernøes nyeste bog, “Sunde grønne retter”, indeholder over 100 opskrifter på sunde grønsagsretter, skønne salater, varme og kolde supper samt et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Bogen er fra Politikens Forlag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeholder affiliatelinks