Gå til hovedindhold

Rejesalat til frokost

En let frokost fra Fit-all's livsstilsprogram som kun indeholder 157 kcal. Denne rejesalat er bl.a. med grønne bønner, gulerødder og squash. Opskriften er også rigtig god som en forret til søndagsmiddagen.
2 personer

Ingredienser til rejesalat:

300 g kutter-rejer
100 g grønne bønner
100 g gulerod
100 g squash
100 g agurk
1 tsk. kryddersalt
1 tsk. sesamolie
Saft af 1 citron og 1 lime
 

Fremgangsmåde

Bønnerne halveres, guleroden strimles med en kartoffelskræller og squash og agurk skæres i små stykker.
Det hele blandes og rejerne tilsættes.
Bland godt og tilsæt salt, olie samt saften fra citrusfrugterne.
 
Kcal pr. person: 157
Fedt: 21 %
Protein: 55 %
Kulhydrat: 24 %