Gå til hovedindhold

Risotto med rødbeder og sprød salvie

Risotto med rødbeder i dyb tallerken
Overrask dine gæster med en superflot, dyb pink risotto. Risottoen her får masser af smag af kraft af de supersunde rødbeder.

Perlespelt a la risotto med rødbeder og sprød salvie

Tid: 30 min.

2 pers.

Ingredienser

300 g skrællet rødbede

1 rødløg

125 g perlespelt

4-5 dl hønsebouillon

10 g smør

4-8 salvieblade

100 g friskost, 11 %

Salt og peber

Hakket persille

15 g groftrevet parmesan

Risotto med rosmaring, pastinakker og gulerødder

Fremgangsmåde

Skær rødbederne i små tern og hak løget.

Kom grøntsagerne i en gryde sammen med perlespelt og bouillon. Bring det hele i kog og lad det simre i ca. 20 min. Rør i gryden undervejs og spæd evt. til med ekstra bouillon.

Steg salviebladene sprøde i smør ved lav varme.

Rør friskost i risottoen og smag til med salt og peber.

Anret i dybe tallerkener. Pynt med salvieblade, hakket persille og revet parmesan.

Perlebygotto med svampe

 

Energi pr. person: 454 kcal.

Fordelt på:

Fedt 28 %

Protein 17 %

Kulhydrat 55 %