Risotto med rødbeder og sprød salvie
Perlespelt a la risotto med rødbeder og sprød salvie
Tid: 30 min.
2 pers.
Ingredienser
300 g skrællet rødbede
1 rødløg
125 g perlespelt
4-5 dl hønsebouillon
10 g smør
4-8 salvieblade
100 g friskost, 11 %
Salt og peber
Hakket persille
15 g groftrevet parmesan
Risotto med rosmaring, pastinakker og gulerødder
Fremgangsmåde
Skær rødbederne i små tern og hak løget.
Kom grøntsagerne i en gryde sammen med perlespelt og bouillon. Bring det hele i kog og lad det simre i ca. 20 min. Rør i gryden undervejs og spæd evt. til med ekstra bouillon.
Steg salviebladene sprøde i smør ved lav varme.
Rør friskost i risottoen og smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener. Pynt med salvieblade, hakket persille og revet parmesan.
Energi pr. person: 454 kcal.
Fordelt på:
Fedt 28 %
Protein 17 %
Kulhydrat 55 %