Rocky road bar
Rocky road-bar
(2.pers)
Tid: 15 min.
+ afkøling 1 time
15 stk.
Ingredienser
75 g hele mandler
75 g tørret melon, ananas og papaya i tern
50 g tørret ingefær i tern
50 g gojibær
40 g kokosflager
250 g mørk chokolade
Er du vild med rocky road-bar, så skal du også prøve rodfrugtchips med aioli
Fremgangsmåde
Beklæd en lille bradepande på ca. 15 x 15 cm med bagepapir.
Bland mandler, tørret frugt, ingefær, bær og kokos. Gem lidt gojibær til topping.
Hak chokoladen, smelt den over et vandbad og vend alle ingredienserne i.
Kom massen i bradepanden.
Glat og drys med gojibær.
Sæt massen koldt til chokoladen er helt fast og skær den i mindre stykker.
Opbevar barerne køligt.
Energi pr. bar: 167 kcal.
Find hver uge mange flere lækre, sunde opskrifter i SØNDAG