Gå til hovedindhold

Rødspætte med persillekartofler

Slankende aftensmad med fisk

 

Slankende opskrift på rødspætte med persillekartofler

(2 pers.)

400 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør til stegning
350 g små gulerødder
1 bdt. hakket persille

 
Fremgangsmåde til rødspætte med persillekartofler

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med salt og peber. Vend de flåede rødspætter i mælk og så i rugmelet. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver sider. Vask og damp gulerødderne i letsaltet vand i 6 min., vend kartoflerne i den hakkede persille og servér.

Energi-information pr. portion
Energi 2138 kJ/509 kCal

Protein: 43,9 g
Kulhydrat: 62,2 g
Fedt: 8,8 g