Salat med lam og asparges
Salat med lam og asparges
(4 pers.)
Tid: 30 min.
300 g lammefilet
Salt og peber
400 g grønne asparges
100 g forårsløg
Feldsalat eller anden salat
1½ spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 knsp. dijonsennep
½ tsk. honning
300 g groft brød
Fremgangsmåde
Krydr kødet med salt og peber, steg det i lidt olie ca. 3 min. på hver side og lad det hvile 5 min.
Bræk de træede ender af aspargesene og snit resten meget skråt. Snit også forårsløgene. Bland alle grønsagerne med salaten og fordel det i dybe tallerkner.
Pisk en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, sennep og honning sammen og hæld den over salaten. Skær kødet i skiver og læg det på.
Servér med et lunt groft brød.