Gå til hovedindhold

Salat med lam og asparges

Stegt lam med grønne asparges i dyb tallerken
Lækker og sund opskrift på lam med grønt. Lammekød er nemt at tilberede og variationsmulighederne er mange. Velbekomme!

Salat med lam og asparges

(4 pers.) 
 
Tid: 30 min. 
 
300 g lammefilet
Salt og peber
400 g grønne asparges
100 g forårsløg
Feldsalat eller anden salat
1½ spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 knsp. dijonsennep
½ tsk. honning
300 g groft brød
 

Fremgangsmåde

Krydr kødet med salt og peber, steg det i lidt olie ca. 3 min. på hver side og lad det hvile 5 min. 
Bræk de træede ender af aspargesene og snit resten meget skråt. Snit også forårsløgene. Bland alle grønsagerne med salaten og fordel det i dybe tallerkner.
Pisk en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, sennep og honning sammen og hæld den over salaten. Skær kødet i skiver og læg det på. 
Servér med et lunt groft brød.