Gå til hovedindhold

Saltimbocca

Saltimbocca er en italiensk ret, der laves med kalvekød og pasta. Ikke just en slankeret, men vi har justeret lidt på retten og gjort den sundere. Buon appetito!
Tid: 20 min. 
2 personer 

Ingredienser til saltimbocca: 

150 g pasta, f.eks. båndpasta
2 kalveschnitzler a 100 g
2 skiver lufttørret skinke
4-6 salvieblade
Salt og peber
15 g smør
1 dl marsala
1 dl bouillon
300 g rød bladbede
 

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente som anvist på emballagen.
Bank schnitzlerne en anelse tyndere og læg en skive skinke samt 2-3 salvieblade på hver.
Krydr med salt og peber og brun kødet  1 min. i lidt af smørret på begge sider.
Hæld marsala over og lad dem stege videre i 2-3 min.
Sauter bladbede et kort øjeblik, til de falder sammen, og anret på tallerkenerne.
Læg kødet på. 
Hæld bouillon på panden og lad den koge ind til det halve.
Tag panden af varmen og pisk resten af smørret i. 
Hæld saucen over kødet og servér med pasta.
 
Energi pr. person: 591 kcal. Fordelt på: fedt 23 %, protein 25 %, kulhydrat 43 % og alkohol 9 %