Sandwich med rødbedepesto og roastbeef
Tid: 15 min.
(2 personer)
Ingredienser til sandwich med rødbedepesto og roatsbeef:
150 g fintrevet rødbede
1 fed hvidløg, presset
25 g friskrevet parmesan
2 tsk. olivenolie
Salt og peber
2 skiver rugbrød, 120 g i alt
Røde salater
100 g roastbeef i tynde skiver
10 g høvlet peberrod
Løgspirer
Prøv også: Grov sandwich med skinke, rygeost og radiser
Fremgangsmåde
Bland rødbeden, presset hvidløg og parmesanosten.
Tilsæt olivenolien og smag pestoen til med salt og peber.
Halver rugbrødsskiverne diagonalt og læg dem sammen med salat, pesto, skiver af roastbeef, peberrod og spirer.
Energi pr. person: 335 kcal.
Fordelt på: fedt 27 %, protein 25 %, kulhydrat 48 %
Prøv også: Kokoskugler