Gå til hovedindhold

Skinkeschnitzler med pastasalat

Lavet på fuldkornspasta og masser af grønt.

Det skal du bruge
400 g skinkeschnitzler
Salt og peber
Stødt paprika
2 tsk. rapsolie

Pastasalat
2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
4 tomater
250 g fuldkornspasta
2 tsk. olivenolie
½ dl hvid balsamicoeddike
1 spsk. honning
1 tsk. sennep
Salt og peber
50 g pinjekerner, tørrede

Sådan gør du
Schnitzler: Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt, peber og paprika. Varm en slip let-pande godt op og kom olie på. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middelstærk varme og steg dem færdige i 1½-2 min. på hver side.

Pastasalat: Halvér peberfrugterne på den lange led, tag kernerne ud og bag dem i ovnen ved 225° i 15 min. Læg dem til afkøling i en frysepose. Fjern derpå skindet og skær peberfrugterne i mindre stykker. Skær tomaterne i terninger. Kog pastaen efter anvisningenpå pakken, overhæld den med koldt vand og lad den dryppe af i en sigte. Lav en marinade af olivenolie, balsamicoeddike, honning, sennep, salt og peber. Rør dressingen sammen med pastaen og tilsæt peberfrugter og tomater. Rist pinjekernerne på en tør pande og brug dem til pynt på salaten.

TIP: Når du vælger din pasta, er fuldkornspasta et bedre valg end almindelig pasta. Du skal dog altid passe på, hvor meget pasta du spiser, da pasta har et meget koncentreret indhold af stivelse.

ENERGI PR. PORTION

  • 510 kcal / 2130 kJ
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrat: 56´
  • Protein: 33
  • Kostfiibre: 4 g