Gå til hovedindhold

Spaghetti med kylling og spinat

Fedtfattig pastaret.

4 portioner

Det skal du bruge:
300 g fuldkornsspaghetti
300 g kyllingefilet i tynde skiver
2 revne fed hvidløg
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
60 g friskost 4 % naturel
5 spsk. cremefraiche 6 %
3 dl færdiglavet hønsebouillon
300 g rå spinat
1 tsk. chili

Sådan gør du:
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og skyl den med rigeligt koldt vand. Sæt den til side. Krydr kyllingekødet med hvidløg, salt og peber. Opvarm olien på en stor pande og steg kyllingekødet heri i ca. 5 min.

Tilsæt friskost og cremefraiche og rør det godt sammen. Tilsæt derpå boullionen og lad det simre i 3-4 min. Rør spinat, chili og spaghetti i, varm retten igennem i 1-2 min. og smag til med salt og peber. Servér straks.

Tip!
Du kan evt. smage retten til med lidt pesto.

Energi pr. portion
461 kcal / 1927 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrat: 61 g
Protein: 32 g
Kostfibre: 9 g

 

Læs mere om