Gå til hovedindhold

Spaghetti med rodfrugter

Elsker du også spaghetti, pasta og nudler? Ved at justere lidt på de andre ingredienser du spiser til, kan den lækre pasta sagtens indgå i en sund og slankende kost. Her får du opskriften på spaghetti med rodfrugter og dressing.
2 personer

Ingredienser til Spaghetti med rodfrugter:

75 g spaghetti
100 g blomkål
100 g gulerod
100 g rødkål
100 g squash
1 spsk. kokosolie
til stegning
 
Dressing
2 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
½ tsk. salt
5 g græskarkerner
 
 

Fremgangsmåde

Spaghettien koges efter anvisningen på pakken, skylles i koldt vand og afdryppes.
Blomkålen deles i meget små buketter.
Gulerod, rødkål og squash skæres i tynde strimler.
Grøntsagerne steges et par minutter i kokosolie på en pande, hvorefter du kan vælge at tilsætte spaghettien og lade den stege med i nogle minutter – eller du kan lynstege grøntsagerne og lægge dem over spaghettien ved servering.
Dressingen blandes og hældes over ved servering.
 
Kcal pr. person: 341
Fedt: 45 %
Protein: 10 %
Kulhydrat: 45 %