Spaghetti med rodfrugter
2 personer
Ingredienser til Spaghetti med rodfrugter:
75 g spaghetti
100 g blomkål
100 g gulerod
100 g rødkål
100 g squash
1 spsk. kokosolie
til stegning
Dressing
2 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
½ tsk. salt
5 g græskarkerner
Prøv også: Spaghetti med kylling og svampe
Fremgangsmåde
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken, skylles i koldt vand og afdryppes.
Blomkålen deles i meget små buketter.
Gulerod, rødkål og squash skæres i tynde strimler.
Grøntsagerne steges et par minutter i kokosolie på en pande, hvorefter du kan vælge at tilsætte spaghettien og lade den stege med i nogle minutter – eller du kan lynstege grøntsagerne og lægge dem over spaghettien ved servering.
Dressingen blandes og hældes over ved servering.
Kcal pr. person: 341
Fedt: 45 %
Protein: 10 %
Kulhydrat: 45 %
Læs også: Tre rodfrugter - derfor er de så sunde