Sprød kålsalat med lune andelår
Sprød kålsalat med lune andelår
Man står ofte med lidt kød tilbage, når der har været andesteg på menuen. Så hvis du serverer and til mortensaften i aften, så får du her et par forslag til, hvordan det lækre kød kan anvendes dagen efter.
Opskriften er beregnet ti 2 personer
Prøv også: Andebryst med rodfrugter
Ingredienser – Sprød kålsalat med lune andelår
¼ hvidkål
2 persillerødder
1 skalotteløg
1 æble
½ bdt. persille
2 stængler bladselleri
¾ dl valnødder
2 stk. af anden – f.eks. lår eller vinger
Sennepsvinaigrette:
¼ dl olie
¼ dl hvidvins el.æbleeddike
1 tsk. sennep
1 tsk. agavesirup
Salt og peber
Fremgangsmåde – Sprød kålsalat med lune andelår
Kom anderesterne i et ildfast fad og lun dem i ovnen ved 180º.
Rist valnødderne i ovnen eller på en pande.
Snit hvidkålen i fine strimler, drys salt over og lad den stå.
Skær løget i tynde ringe.
Bland vinaigretten og kom løgene i.
Skræl og riv persillerødderne og skær æblet og bladsellerien i den form, du ønsker.
Skyl hvidkålen og vend den med revet persillerod, æbler og løg.
Vend sennepsvinaigretten i grønsagerne og pynt med persille og de ovnristede valnødder.
Servér straks som tilbehør til en anderet.