Gå til hovedindhold

Sprøde edamamebønner med chili og parmesan

Sprøde edamamebønner med chili og parmesan  i metalkurv
Edamamebønner - en nem, krydret velkomstsnack.

Opskrift på sprøde edamamebønner  med chili og parmesan

300 g frosne edamamebønner uden bælg

Salt og friskkværnet peber

1 tsk. tørrede chiliflager

3 spsk. friskrevet parmesan

1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 215° og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel de frosne edamamebønner på bagepladen og drys med salt, peber, chiliflager og fintrevet parmesan. Dryp med olie og vend det hele godt sammen med hænderne. Bag edamamebønnerne i ovnen i 15-20 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle og servér dem i en skål som snack til velkomstdrinken.

Edamamebønner er små proteinbomber

Tip 

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du bruger frosne, uoptøede edamamebønner.

Edamamepandekager

Energi

Pr. 100 g: 144 kcal

Kulhydrat: 22 % 

protein: 27 %

fedt: 51%