Gå til hovedindhold

Sukkerfri jordbærkage

Sukkerfri jordbærkage på fad
En sommerklassiker uden sukker.

Sukkerfri jordbærkage

(8 pers.)

Ingredienser

150 g blødt smør

75 g Sukrin Gold

100 g mandelmel

1 spsk. kakao

50 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

Prøv også: LCHF muffins med jordbær

Fyld:

400 g jordbær

1 spsk. Sukrin Melis

250 g mascarponeBund:

Prøv også: Jordbærtærte 

Fremgangsmåde

Blend smør, Sukrin Gold, mandelmel, kakao, hvedemel og bagepulver sammen til en ensartet dej. Kom dejen i en smurt tærteform på 22 cm. Bag bunden ved 200° i 25 min. og lad den køle helt.

Fyld: 

 

Blend 100 g af jordbærrene med Sukrin og vend det i mascarponen til en ensartet creme. Fordel cremen over tærtebunden og pynt med resten af bærrene.