Sukkerfri pannacotta med lakrids
Opskrift på sukkerfri pannacotta med lakrids
Denne lækre pannacotta dessert er en raffineret kombination af lakrids og flødeskum. Den er både sukkerfri og kaloriefattig, så du kan nyde den med god samvittighed!
Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser - sukkerfri pannacotta med lakrids
2 dl Creme Fine til madlavning
½ tsk ISIS Perfect Sød
1 tsk. vaniljekorn
½ tsk. lakridspulver
2 blade husblas
2 dl græsk yoghurt 5-10 %
40 g blåbær
10 g ISIS Blåbærmarmelade
Prøv også: LCHF-blåbær-pannacotta
Fremgangsmåde - sukkerfri pannacotta med lakrids
Kom Creme Fine, Perfect Sød, vaniljekorn og lakridspulver i en gryde og varm det op til lige knapt kogepunktet. Tag gryden af varmen. Udblød husblassen i koldt vand og smelt den herefter i den varme fløde. Pisk yoghurten i. Hæld det i 4 glas og stil det koldt i et par timer, til panacottaen er helt stivnet.
Vend forsigtigt pannacottaen ud på en tallerken og server den med blåbær og blåbærmarmelade.
TIP: Varm glasset lidt i bunden med varmt vand, når du skal vende pannacottaen ud.
Prøv også: Panna cotta med citron (Dukan kuren fase 2)
Energi pr. portion (110 g)
148 kcal
Protein: 4,9 g
Kulhydrat: 7,6 g
Fedt: 11 g
Kostfibre: 0,6 g

Tab dig med LCHF/Lavkarbo
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!
Kun 20 kr. per stk.