Sundere dessert: Pavlova med sharonfrugt og passionsfrugt
Tid: 1 time
6 pers.
En sundere dessert
Ingredienser til pavlova med sharonfrugt og passionsfrugt:
2½ æggehvide
150 g sukker
¼ tsk. eddike
300 g græsk yoghurt 10 %
Vaniljekorn
3 sharonfrugter
2 passionsfrugter
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 110° varmluft.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i lidt ad gangen, tilsæt eddike og pisk til marengsen er sej.
Fordel marengsmassen som 6 kager på en bageplade med bagepapir og bag dem 45 min.
Rør yoghurten sammen med vaniljekorn og lad den trække.
Skær sharonfrugten i tern.
Halver passionsfrugterne og skrab kernerne ud.
Fordel vaniljeyoghurten på marengskagerne og top med frugt. Server med det samme.
Energi pr. person: 231 kcal. Fordelt på: fedt 20 %, protein 9 % og kulhydrat 21 %
Prøv også: Små pandekager