Svinekoteletter med bagt salat og valnødder
Opskrift på svinekoteletter med salat og valnødder
Prøv et par lækre svinekoteletter med bagt salat og valnødder - en skøn ret både til hverdag og til fest!
Opskriften er beregnet til 4 personer
Prøv også: Svinekoteletter med gulerodspuré
Ingredienser - Svinekoteletter med salat og valnødder
4 svinekoteletter
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
6 forårsløg
2 stængler bladselleri
1 dl hakket persille
1 dl mayonnaise
2 dl skyr naturel
Salt og peber
3 radicchiosalater
Lidt olivenolie
75 g valnødder
Fremgangsmåde - Svinekoteletter med salat og valnødder
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte.
Rens og hak forårsløgene og selleri og bland dem med persillen. Rør mayonnaise og skyr sammen og smag til med salt og peber.
Skyl salaten og del hvert salathoved i kvarte. Læg dem i et ildfast fad og dryp med olie. Drys nødder over. Steg dem ved 225º i 10 min.
Anret på varme tallerkner og servér.