Gå til hovedindhold

Svinekoteletter med bagt salat og valnødder

Prøv et par lækre svinekoteletter med bagt salat og valnødder - en skøn ret både til hverdag og til fest!

Opskrift på svinekoteletter med salat og valnødder

Prøv et par lækre svinekoteletter med bagt salat og valnødder - en skøn ret både til hverdag og til fest!

Opskriften er beregnet til 4 personer

Prøv også: Svinekoteletter med gulerodspuré

Ingredienser - Svinekoteletter med salat og valnødder

4 svinekoteletter

1 tsk. olivenolie

Salt og peber

6 forårsløg

2 stængler bladselleri

1 dl hakket persille

1 dl mayonnaise

2 dl skyr naturel

Salt og peber

3 radicchiosalater

Lidt olivenolie

75 g valnødder

Fremgangsmåde - Svinekoteletter med salat og valnødder

Drys koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Rens og hak forårsløgene og selleri og bland dem med persillen. Rør mayonnaise og skyr sammen og smag til med salt og peber.

Skyl salaten og del hvert salathoved i kvarte. Læg dem i et ildfast fad og dryp med olie. Drys nødder over. Steg dem ved 225º i 10 min.

Anret på varme tallerkner og servér.

Læs mere om