Gå til hovedindhold

Thairet med grøn karry, lime og pak choy

Thairet med grøn karry anrettet i dyb tallerken
Vegetarisk påskeret. Der er ikke noget kød i denne ret. Til gengæld er den spækket med grøntsager og velsmag.

Thairret med grøn karry, lime og pak choy

25 min.

(2 pers.)

Ingredienser

125 g risnudler

1 hel chili uden kerner

250 g broccoli

250 g pak choy

2-3 tsk. grøn karry

1 lille dåse kokosmælk, 160 ml

2 snittede forårsløg

1 spsk. limesaft

1 spsk. fiskesauce

Frisk thai-basilikum

Prøv også: Thai-tomatsuppe 

Fremgangsmåde

Kog nudlerne.

Snit chilien fint, del broccolien i buketter og halvér pak choy på langs.

Rist hurtigt karryen af i den faste del af kokosmælken, tilsæt chili og steg det hele et øjeblik. Kom resten af kokosmælken i sammen med broccoli og pak choy og lad det koge i 3-4 min. Smag til med limesaft og fiskesauce.

Fordel nudlerne i 2 tallerkner, fyld op med karry og drys med thai-basilikum.

 

Energi pr. person: 503 kcal.

Fordelt på:

Fedt 30 %

Protein 13 %

Kulhydrat 56 %