Thairet med grøn karry, lime og pak choy
Thairret med grøn karry, lime og pak choy
25 min.
(2 pers.)
Ingredienser
125 g risnudler
1 hel chili uden kerner
250 g broccoli
250 g pak choy
2-3 tsk. grøn karry
1 lille dåse kokosmælk, 160 ml
2 snittede forårsløg
1 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
Frisk thai-basilikum
Fremgangsmåde
Kog nudlerne.
Snit chilien fint, del broccolien i buketter og halvér pak choy på langs.
Rist hurtigt karryen af i den faste del af kokosmælken, tilsæt chili og steg det hele et øjeblik. Kom resten af kokosmælken i sammen med broccoli og pak choy og lad det koge i 3-4 min. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Fordel nudlerne i 2 tallerkner, fyld op med karry og drys med thai-basilikum.
Energi pr. person: 503 kcal.
Fordelt på:
Fedt 30 %
Protein 13 %
Kulhydrat 56 %