Gå til hovedindhold

Tigerrejer i tomatsuppe

Skøn tomatsuppe med tigerejer marineret i lime og hvidløg

Opskrift på Tigerrejer i tomatsuppe

Skøn tomatsuppe med tigerejer marineret i lime og hvidløg.

Prøv også vores yndlings tomatsuppe opskrift

Ingredienser - Tigerrejer i tomatsuppe

Ca. 300 g rå tigerrejer

2 fed knust hvidløg

Saften af 1 lime

Suppe:

1 løg

2 fed hvidløg

1 spsk. olie

2 ds. flåede, hakkede tomater med chili

¾ l grøntsagsbouillon

125 g nudler (brug evt. Shirataki Spaghetti Nudler, hvis du vil have en LCHF og Low Carb ret. Nudlerne er lavet af Konjacrodspulver, der næsten er fri for kulhydrater.)

Fiskesovs

Limesaft

1 håndfuld koriander eller bredbladede persilleblade

 

Fremgangsmåde - Tigerrejer i tomatsuppe

Tø rejerne op, hvis de er frosne. Pil dem og fjern den sorte streng i ryggen.

Bland med finthakket hvidløg og dryp limesaft over. Lad det trække i 10-15 min.

Suppe:

Pil løget og hak det fint sammen med hvidløg.

Steg i olien, til løgene er klare. Tilsæt tomater og bouillon.

Bring suppen i kog. Lad den småkoge i 10 min.

Bræk nudlerne i mindre stykker og kom dem i suppen.

Lad det småkoge i 2 min.

Tilsæt rejerne og lad det småkoge yderligere i 2-3 min., til de er møre.

Smag til med fiskesovs og limesaft.

Strø koriander over ved servering.

Hvis du gerne vil prøve Shirataki Spaghetti nudler, kan du finde dem her.

Artiklen indeholder affiliate links.