Tomatsuppe med løg os ostebrød
Tomatsuppe med løg og ostebrød
2 pers.
20 min.
Ingredienser
4 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
1 ds. hakkede tomater
200 g tomatpassata
6 dl hønse- eller grønsagsbouillon
Salt og peber
150 g groft brød i 4 skiver
50 g revet mozzarella, 16 %
Prøv også: Ærtesuppe med mynte
Fremgangsmåde
Skær løgene i skiver og hak hvidløget fint.
Sautér løg og oregano i olie ved svag varme, til løgene er klare og møre. Tilsæt balsamico og lad det koge ind. Kom tomat og bouillon ved og lad
suppen simre i 10 min.
Fordel osten på brødskiverne og gratinér dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet. Nyd den med ostebrødene til.
Energi pr. person: 526 kcal.
Fordelt på:
Fedt 26 %
Protein 20 %
Kulhydrat 54 %