Gå til hovedindhold

Tomatsuppe med løg os ostebrød

Tomatsuppe med løg i dyb tallerken
Når et løg bliver stegt forvandler det sig fra at være en lidt kras sag til den mildeste og blødeste grøntsag. Her får du en lækker tomatsuppe med løg.

Tomatsuppe med løg og ostebrød

2 pers.

20 min.

Ingredienser

4 løg

2 fed hvidløg

2 tsk. tørret oregano

1 spsk. olivenolie

1 spsk. hvid balsamico

1 ds. hakkede tomater

200 g tomatpassata

6 dl hønse- eller grønsagsbouillon

Salt og peber

150 g groft brød i 4 skiver

50 g revet mozzarella, 16 %

Prøv også: Ærtesuppe med mynte

Fremgangsmåde

Skær løgene i skiver og hak hvidløget fint.

Sautér løg og oregano i olie ved svag varme, til løgene er klare og møre. Tilsæt balsamico og lad det koge ind. Kom tomat og bouillon ved og lad 

suppen simre i 10 min.

Fordel osten på brødskiverne og gratinér dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet. Nyd den med ostebrødene til.

Blomkålssuppe med torsk

Energi pr. person: 526 kcal.

Fordelt på:

Fedt 26 % 

Protein 20 %

Kulhydrat 54 %