Vegetarretter: Spaghetti med rosenkål, pistacier og gedeost
Tid: 15 min.
2 pers.
Vegetarretter
Ingredienser til spaghetti med rosenkål, pistacier og gedeost:
150 g spaghetti
300 g rosenkål
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 spsk. hakkede pistacienødder
1 afdryppet gedeost i olie
Fremgangsmåde
Kog spaghetti al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
Kasser de yderste blade rosenkål.
Pil alle de løse blade af og skær resten af rosenkålen i tynde skiver.
Lynsteg dem i olivenolie, så kålen stadig har bid og krydr med salt og peber.
Bland med spaghetti og anret i dybe tallerkener.
Drys med pistacier og halver osten og læg den ovenpå. Server straks.
Energi pr. person: 509 kcal.
Fordelt på: fedt 27 %, protein 16 % og kulhydrat 57 %
Prøv også: Low Carb Carbonara