Gå til hovedindhold

Black friday - her er redaktionens favoritter!

Idag er det Black Friday, og derfor har vi samlet redaktionens favoritter. Se med her!

Den sidste fredag i november er det Black Friday i USA, og i Danmark har konceptet også for alvor taget fat! Det betyder at du i butikker og storcentre idag kan shoppe billige julegaver til venner og familie - og måske endda et par til dig selv. Her på redaktionen vil vi dog helst undgå den lange kø og de mange mennesker, og derfor har vi her samlet vores favoritter, der alle kan forhandles online!

Til køkkenet

Slowjuicer

Der er intet bedre end et glas friskpresset juice om morgenen! Med din egen slowjuicer kan du juice frugt og grøntsager og samtidig udvinde flest mulige mineraler og vitaminer. Med vores Black Friday tilbud koster Wilfa Slowjuicer 500 kr. og du sparer du 300 kr.! Brug rabatkoden: Spisgodt ved tjek ud for at opnå rabatten!

Køb din Wilfa slowjuicer med Black Friday rabat lige her!

 

 

Spiralo til grøntsagsspaghetti

Grøntsagsspaghetti er en sund og skøn variation til den traditionelle pasta. Hvis du spiser eller LCHF, Stenalderkost eller efter 5:2 Kuren, så er en Spiralo det perfekte redskab til at lave lækre spiraler af grøntsager. Denne maskine har desuden vundet vores test af grøntsagsspaghettimaskiner! Køb den idag på Black Friday tilbud til 243 kr. og spar 57 kr.! Brug rabatkoden: Spisgodt ved tjek ud for at opnå rabatten!

Køb Lurch Spiralo med Black Friday rabat lige her!

 

Seasalt grøn-Te

Seasalt grøn te er den populære slanke-te, der med en særlig blanding både udrenser og gør din hud sund og smuk. Idag kan du købe Seasalt grøn te på Black Friday tilbud til 49,95 kr.! Brug rabatkoden: Spisgodt ved tjek ud for at opnå rabatten!

Køb din Seasalt grøn te med Black Friday rabat her!

 

 

Beauty

M2 Lashes Eyelash Serum

Vil du også gerne have længere, fyldigere og stærkere øjenvipper? Så er M2 Lashes Eyelash Serum lige noget for dig. Her på redaktionen har vi testet det på egne vipper - og det virker! Benyt vores Black Friday tilbud idag, og køb M2 Lashes Eyelash Serum til 795 kr., og spar 195 kr.!

Køb M2 Lashes Eyelash Serum med Black Friday Rabat her!

 

 

Tøj

Badedragt

Svømning er god og sund motion. Men det er ikke altid, at man har lyst til at springe i en badedragt. Her på redaktionen er vi ret vilde med shapewearbadedragten Miraclesuit som kan købes på Zalando.dk - og med vores Black Friday tilbud kan du lige nu få 30-40% på mange styles. For eksempel kan du få denne fine badedragt for 779 kr. og spare 516 kr.!

Køb Miraclesuit badedragten med Black Friday Rabat her!

 

 

Shapewear

December måned er spækket med fester og julefrokoster hvor man skal i kjole og høje sko, og hvis man som os har lidt ekstra på sidebenene, så kan en shapewear-dragt hjælpe lidt til at skjule de værste buler. På Boozt.com kan du idag finde masser af Shapewear på Black Friday tilbud - for eksempel denne shapewear dragt til 259 kr. Du sparer 170 kr.!

Køb din shapewear dragt med Black Friday rabat her!

 

 

Kjole

På Zalando.com kan du finde masser af skønne kjoler til plus size kvinder. Også her er der Black Friday tilbud at hente! Vi er faldet lidt for denne fine blå-grå kjole, der idag kan købes med 20% rabat. Den koster 399 kr. og du sparer 100 kr.!

Køb den fine kjole med Black Friday rabat her!

 

 

 

Se alle de webshops vi anbefaler til Black Friday lige her!

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Artiklen indeholder affiliate links