Gå til hovedindhold

Bliv ambassadør og hjælp andre til vægttab

Del ud af dine råd og erfaringer - så belønner vi dig med et abonnement.

Derfor har vi brug for ambassadører
Uanset hvilken slankekur du vælger, vil der ofte være tidspunkter, hvor du går i stå, bliver i tvivl eller bare skal bruge et godt råd. Og de bedste råd kommer som regel fra dem, der har prøvet det på egen krop. Derfor vil vi gerne have nogle brugere som ambassadører, der har lyst til at dele ud af egne erfaringer for at hjælpe andre med deres slankekur.

Det, som hjalp dig videre, vil sandsynligvis også kunne hjælpe andre.

Hvad får du ud af det?
Hvis du bliver ambassadør, belønner vi dig med et 1/2 års bladabonnement på Familie Journal eller Ude og Hjemme. Derudover laver vi en historie om dit vægttab, som vil blive bragt her på Slankeklubben.dk. Du kan også blive tilbudt at medvirke i et af vores blade, hvis du har lyst.

Hvad er forudsætningerne?
Den eneste forudsætning for at blive ambassadør er, at du selv er lykkedes med at tabe dig betragteligt via en af de slankekure, som vi dækker her på Slankeklubben.dk.

Du behøver hverken være professionel eller vide alt om den slankekur, du brugte for at tabe dig. Du skal bare være villig til at dele ud af dine egne erfaringer i vores brugerforum, og gode råd kan være helt dagligdags. Hvis du f.eks. har tabt dig med Dukan kuren, vil du som ambassadør være løbende aktiv i forummet om Dukan kuren og prøve at svare på nogle af de andre brugeres spørgsmål.

Du må også meget gerne uploade dit eget tip eller din egen slankeopskrift - hvad enten du er ambassadør eller ej: Upload dit tip eller din egen slankeopskrift her

Hvordan ansøger jeg?
Hvis du har lyst til at være ambassadør, kan du skrive en email til os på [email protected], hvori du skriver følgende oplysninger:

Navn
Alder
Startvægt
Nuværende vægt
Slankekuren, som du tabte dig med

Læs mere om