Gå til hovedindhold

Bliv gode venner med vægten

Du skal veje dig en gang om ugen eller en gang hver anden uge. Der er ingen grund til at veje sig hver dag. Kropsvægten svinger fra dag til dag, faktisk fra time til time. Læs mere her...

Bliv bedste ven med din vægt

Du skal veje dig en gang om ugen eller en gang hver anden uge. Der er ingen grund til at veje sig hver dag. Kropsvægten svinger fra dag til dag, faktisk fra time til time. Drikker du et glas vand mere den ene dag, kan din badevægt vise 500 g mere med det samme. Det har også stor indflydelse på din vægt, om du har været på toilettet eller ej.

Vej dig på samme ugedag på samme tidspunkt og helst uden tøj. Så får du de mest sammenlignelige resultater. Du får altid en belønning for din indsats. Hvis du gør det, der skal til, for at du taber dig eller holder vægten, kan du ikke undgå, at det går i opfyldelse. Det kan ikke lade sig gøre, at du spiser mindre, end du forbrænder, og at du så ikke taber dig – uanset hvad badevægten siger.

Men dit vægttab kan svinge. Måske taber du lidt mindre i den ene uge, end du gør i den næste. Måske vejer du lidt mere i den ene uge, fordi du for eksempel har drukket mere vand. I den næste uge vejer du lidt mindre, fordi du har drukket for lidt vand. Du taber dig ikke nødvendigvis i det sekund, du skærer ned på det, du spiser. Men du skal nok tabe dig, hvis du har spist mindre.

Hvis vægten styrer dit liv

Hvis du kan svare ja til bare et af nedenstående spørgsmål, lader du din kropsvægt og dermed din badevægt styre dit liv:

• Er tanken om, at du har din badevægt i nærheden hver dag, eller at du ikke må veje dig hver dag, skræmmende?

• Er dit humør afhængigt af, hvad din badevægt viser?

• Vejer du dig hver dag og måske flere gange om dagen?

• Vejer du dig før og efter træning, før og efter spisning, eller før og efter at du har taget tøj på og af?

Leder du efter en god badevægt?

Badevægten Wellness fra OBH Nordica er tidligere blevet kåret som bedst i test af ugebladet Familie Journal, som skrev:

Let at indstille og meget brugervenlig. Er meget nøjagtig på trods af, at der i brugsanvisningen advares om, at vægten har en maksimal tolerance på 1%, dvs., der kan være et udsving på plus/minus 1% af det, en person vejer. Tallene på vægten er tydelige og er lette at se – også for en nærsynet. Vægten vejer stort set det samme ved alle kontrolvejningerne. Også når lodderne tages i brug, er vægten 100% nøjagtig. Helt klart den bedste vægt i testen.

Karakter 5/6

Set til 399,95 kr. på magasin.dk.

Badevægten kan købes HER >>

 

Artiklen indeholder affiliatelinks.

Læs mere om