Gå til hovedindhold

Den største hjælp eller hindring for vægttab er – din kæreste

Når du beslutter dig for at begynde på en ny og sundere livsstil, er det en forudsætning for succes, at du har styr på ham eller hende, der sidder hjemme i sofaen. Læs mere...

Den største hjælp eller hindring for vægttab er – din kæreste

Når du beslutter dig for at begynde på en ny og sundere livsstil, er det en forudsætning for succes, at du har styr på ham eller hende, der sidder hjemme i sofaen. Det er nemlig ikke en selvfølge, at kæresten eller ægtefællen har tænkt sig at støtte dig og dine nye kost- og motionsvaner – tværtimod. Han eller hun kan faktisk blive den største hindring for dit projekt.

Skal dit forehavende lykkes, skal du gøre dig klart, at du er chef i dit nye liv, og en chef overlader ikke noget til tilfældighederne. En chef får tingene til at ske. Du må altså på forhånd sikre dig, at din bedre halvdel støtter dig, når det kommer til at gå op ad bakke.

Sarboterer din partner dit vægttab?

Tag derfor allerførst en snak om dine planer. Fortæl din mand, kone eller kæreste, at det er meget vigtigt for dig, at han bakker dig op. Og lad endelig være med at starte dit projekt, før du har en aftale med ham eller hende på plads. Ellers er risikoen for, at det går galt, alt for stor.

Sørg for, at han eller hun er med dig hele vejen – så har du de bedste kort på hånden.

Vægttab - sådan her bliver du sund og slank for altid


Artiklen indeholder affiliate links.

Læs mere om