Gå til hovedindhold

Det kan stoppe dit vægttab

Hvad gør man, når vægttabet går i stå? Hvordan sætter man gang i et slumrende vægttab?

Er dit vægttab gået i stå

Hvad gør man, når vægttabet går i stå? Hvordan sætter man gang i et slumrende vægttab? Det spørgsmål får træningsekspert Birgitte Nymann ofte, og svaret er ikke så ligetil, for det er individuelt, hvorfor et vægttab standser eller går langsomt, selv om indsatsen er den samme.

Hvad kan du selv gøre

Det er værd at tjekke, om der kan sættes ind på motionsområdet. Skal du i gang? Skal du give den mere gas, når du er i gang? Skal du være i gang oftere? 

Og hvad med maden? Spiser du så lidt, som du tror? Er måltiderne fordelt optimalt? Sover du nok? Er din fordøjelse god? Hvordan er dit stofskifte? Spiser du mad, du ikke tåler? Hvordan er din vitamin- og mineralstatus i kroppen? Og hvor meget D-vitamin har du?

Der er mange steder, der skal kigges efter i sømmene, når dit vægttab går i stå eller sænker farten. Begynd fra en ende af, hvis du hører til dem, der ikke synes, at du taber dig nok i forhold til indsatsen.

 

 

Læs mere om

<p>På Slankeklubben.dk finder du masser af gode artikler om hvordan du opnår varrigt vægttab. Læs for eksempel, hvad du gør, <a href="/slankekure/saboterer-din-partner-dit-vaegttab#.VLZnB2fo7Zc">hvis din partner spolerer dit vægttab</a>, <a href="/slankekure/lchf/er-dit-vaegttab-gaaet-i-staa#.VLZnJGfo7Zc">hvis dit vægttab går i stå</a>, og <a href="/slankekure/lchf/husk-proteinerne-under-dit-vaegttab#.VLZnYmfo7Zc">hvor vigtigt det er at skrue op for proteinerne når du vil opnå vægttab</a>.</p>