Gå til hovedindhold

Dr. Slanks proteinkur

Hent Arne Astrups efterspurgte proteinkur på slankeklubben.dk

Nu kan du købe proteinkuren, som er videnskabelig dokumenteret på Institut for Human Ernæring, Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns UniversitetUdeoghjemme.dk giver dig nu mulighed for gratis at hente proteinkuren, som er videnskabelig dokumenteret  på Institut for Human Ernæring,  Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Dr. Slank har udvalgt  en masse lækre opskrifter, som grundigt er  gennemgået for at sikre, at de har helt den  rette sammensætning.

Hvorfor nu en proteinkur?
Hvad er fidusen  ved den, vil du måske spørge? Mit svar  er klart: Tiden er inde til at tage ”proteinvåbnet”  ind i kampen mod de overflødige  kilo. Nu har jeg tilstrækkelig videnskabelig  dokumentation til at overføre forskningsresultaterne  til et egentlig program, der trin for  trin hjælper dig til at tabe dig og undgå at  tage det på igen.

Hvem har godt af proteinkuren? 
Man kunne også have kaldt proteinkuren  for nydelseskuren, fordi den mangler afsagn  og askese, som de fleste andre slankekure  indebærer. Alle overvægtige kan tåle at gå  på proteinkuren, men husk, at den ikke er  en mirakelkur. Den kræver en hel del af dig,  men til gengæld slipper du for at gå sulten i  seng. Den giver dig en dejlig mæthed og giver  din forbrænding et ekstra skub, så  vægttabet ikke går i stå, som du sikkert tidligere  har oplevet.

God fornøjelse med proteinkuren - hent den ved at trykke HER.