Gå til hovedindhold

Drop denne dårlige vane - og tab dig

Desværre er vi mange med denne dårlige vane - gælder det også dig?

Drop denne dårlige vane - og tab dig

Amerikanske Kimberly Snyder er Hollywoods detox-dronning - med en lang liste af berømte tilhængere. I sin seneste bog om detox ”The Beauty Detox Power” beskriver hun, hvordan den vigtigste faktor for vægttab faktisk er tankens kraft.

Kimberly Snyder lover i sin bog, at du vil se vægttabsresultater endnu hurtigere, hvis du bare får den rette indstilling til dit vægttabsprojekt og til din krop. Det lyder umiddelbart lidt søgt, men der er faktisk videnskabeligt belæg for Kimberlys påstand.

Tænk dig tynd

I et studie foretaget ved det amerikanske universitet Harvard fulgte forskere 84 rengøringsdamer i en måned. Halvdelen af kvinderne fik at vide, at deres arbejde gjorde, at de fik tilstrækkelig med motion til at opnå et vægttab.

Efter en måned fandt forskerne bag studiet, at de kvinder, som havde fået at vide, at deres arbejde var godt for deres vægt og helbred, alle havde tabt kropsfedt og fået en lavere BMI. Kvinderne tabte sig på trods af, at de intet ændrede i forhold til deres aktivitetsniveau eller deres kost, mens der ingen forandringer skete for den halvdel af kvinder, som intet havde fået at vide.

Tænk dig slank

Kvinderne tabte sig altså, fordi de havde en positiv indstilling, og fordi de troede på, at de gjorde noget godt for dem selv blot ved at gå på arbejde. Derfor er Kimberlys råd til alle os andre: Stop med at sige negative ting omkring din krop, hvad enten du siger det højt eller inde i dit hoved.

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men det er da et råd, der er værd at tage til eftertanke!

Kilde: Popsugar.com

Læs mere om