Gå til hovedindhold

Æggewrap med kylling til Dukan kuren (fase 1)

Æggewrap med kylling til Dukan kuren er en lækker frokostret, som spises med estragon og hytteost

Æggewrap med kylling til Dukan kuren er en lækker frokostret, som spises med estragon og hytteost.

Opskrift til fase 1 = angrebsfasen  i Dukan kuren
RP = Rent protein

 

Ingredienser æggewrap med kylling

 

Æggewrap til 1 person

1 kyllingefilet

3 dl grønsagsbouillon uden salt (f.eks. Herbamare urtebouillon)

1 æg

1 æggehvide

1⁄8 tsk. peber

1 spsk. grofthakket estragon

Nogle dråber olie

2 spsk. fedtfattig hytteost, maks. 1,5 %

2 estragonkviste

Rosépeber eller friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde - æggewrap med kylling
Kog kyllingefileten i bouillon, til den er mør (12-15 min. afhængigt af tykkelse). Tag den op af vandet og lad den dampe lidt af.

Pisk æg, æggehvide, peber og estragon sammen. Opvarm en slip let-pande, der forinden er smurt med nogle dråber olie ved hjælp at et stykke køkkenrulle. Hæld æggemassen på panden og steg den som en pandekage.

Pluk kyllingekødet i grove stykker og fordel det på æggewrappen sammen med hytteost og estragonkviste. Krydr med peber og rul wrappen sammen.

Prøv en af vores æandre lækre æggrwraps:

Æggewrap med laks og hytteost

Æggewrap med spicy kødsovs

Æggewrap med kylling

Æggewrap med dild og tunsalat

Æggewrap med skinke, purløg og hytteost