Bøf Kuren: Laksebøf med hollandaise og stegte jordskokker
Opskrift fra Bøf Kuren
Ingredienser til laksebøf med hollandaise og stegte jordskokker:
150 g jordskokker
1+1 tsk. olivenolie
¼ tsk. timian
75 g skyr
Knorr Hollandaisesauce- pulver,
115g laksebøf
citronsaft
ca. ¼ tsk. tørrede chiliflager
ca. 1 tsk. klippet dild.
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 220°.
Skrub jordskokkerne rene og skær dem i kvarter på langs.
Læg dem på en plade med bagepapir, og dup dem tørre.
Pensl med 1 tsk. olie og krydr med timian.
Steg dem i den varme ovn i ca. 30 minutter, vend dem efter ca. 20 minutter.
Smag skyr til med Hollandaisepulver.
Varm en slip letpande og tilsæt den sidste tsk. olie.
Steg laksebøffen over middelvarme, ca. 2 minutter på hver side.
Dryp citronsaft over og krydr med chili og hakket dild.
Kcal 400 (Protein 34 g, Fedt 20 g, Kulhydrater 24 g, Kostfibe 4 g)