Brændende kærlighed
Aftensmad til Dukan Kurens fase 3, konsolideringsfasen
PG = Protein / Grønt
2 personer
Ingredienser
1 stort eller 2 små blomkål
Herbamare urtebouillon uden salt
75 g revet mozzarellaost 10 %
Muskatnød
Salt
Friskkværnet peber
400 g røget hamburgerryg
1 stort løg
1 spsk. olivenolie
Ca. ½ potte klippet purløg
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Kylling i sursød sauce
Fremgangsmåde
Del blomkålen i buketter og stokken i mindre stykker.
Kog blomkålen helt mør i urtebouillon. Hæld den derefter op i et dørslag, så al væden kan løbe fra.
Kom blomkålen tilbage i gryden og mos den. Vend osten i og smag til med revet muskatnød, salt og peber. Hold mosen varm under låg.
Skær hamburgerryggen i tern og rist disse på en varm, tør pande.
Tag hamburgerryggen af panden.
Pil løget og skær det i strimler. Steg det blødt og let gyldent i olien. Spæd med lidt vand undervejs, så løgene ikke brænder på.
Anret blomkålsmosen med ristet hamburgerryg og løg på toppen. Drys klippet purløg over.