Gå til hovedindhold

Carpaccio af krondyr og balsamicoglace

Carpaccio af krondyr og balsamicoglace til fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Carpaccio af krondyr og balsamicoglace

Carpaccio af krondyr og balsamicoglace til fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).

Opskriften er med protein og grønt og der er til 2 personer. Retten indeholder tolererede fødevarer: Olivenolie og sojasovs. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst 2 pr. dag. Den tolererede mængde olivenolie er 1 tsk. pr. person og sojasovs 2 spsk. pr. person.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften lige under videoen :)

 

Ingredienser - Carpaccio af krondyr og balsamicoglace

Carpaccio
250-300 g afpudset krondyrfilet (kan købes på frost i de fleste større supermarkeder, som f.eks. Bilka. Alternativt kan du bruge okse- eller kalvemørbrad).
4 enebær
1 stjerneanis
1-2 fed hvidløg
5 peberkorn
2 tsk. olivenolie til stegning

Balsamicoglace
1 dl balsamicoeddike
Ca. 2 tsk. sojasovs

Pynt: Ærteskud.

Fremgangsmåde - Carpaccio af krondyr og balsamicoglace

Afpuds krondyrfilet for evt. sener.

Carpaccio: Knus alle krydderierne i en morter. Bred et stykke husholdningsfilm ud på et bord. Gnub fileten ind i krydderiblandingen. Rul fileten stramt i filmen og lad den hvile i køleskabet natten over.

Balsamicoglace: Kom balsamico i en kasserolle og kog det ned til ca. 1/3. Tilsæt sojasovs og kog yderligere for en kort stund. Afkøl helt.

Tag fileten ud af filmen mindst 3 timer før servering. Børst krydderierne af.

Varm en slip-let pande op til godt varm. Tilsæt olien og drej panden så olien fordeler sig. Brun hurtigt fileten på alle sider.

Rul fileten op i film igen og læg den i fryseren i mindst 2 timer. Tag den op af fryseren umiddelbart før servering. Skær den i tynde skiver. Anret med balsamicoglace og ærteskud.

 

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme