Gå til hovedindhold

Charlotte har tabt 50 kilo

29-årige Charlotte Nielsen troede, at det blot var endnu en smart slankekur, som hun ikke ville kunne holde. Men hun tog heldigvis fejl. For knap et år efter har den unge kvinde fra Padborg smidt 50 kilo med Dukan Kuren.

29-årige Charlotte Nielsen troede, at det blot var endnu en smart slankekur, som hun ikke ville kunne holde. Men hun tog heldigvis fejl. For knap et år efter har den unge kvinde fra Padborg smidt 50 kilo med Dukan Kuren.

Navn: Charlotte Nielsen

Alder: 29 år

By: Padborg

Status: Har en kæreste og er mor til to piger på 4 år og 20 måneder

Job: Uddannet sosu-hjælper. Pt. ikke i job.

Startvægt: 118,7 kg

Forløb: Knap 1 år på Dukan Kuren og har tabt 50 kilo 

Ønskevægt: Det var 70 kilo, men nu vejer jeg 68 kilo, og det er jeg tilfreds med

 

HVORFOR VAR DU BLEVET FOR STOR?

- Jeg har altid været en stor pige i min barndom og er vokset op med god gammeldags mad - gerne tre retter og kage til aftenkaffen. Da jeg var 12 år, kom jeg på julemærkehjem, hvor jeg tabte mig lidt, men det bedste var at slippe for alle drillerierne. Men da jeg vente tilbage til min klasse, fortsatte mobningen, og jeg tog også på igen. I teenageårene vænnede jeg mig til at være den kraftige pige, og da jeg ikke havde problemer med at finde kærester, var det bare sådan, at jeg var. I løbet af mine graviditeter er der røget endnu flere kilo på, men det gjorde mig ikke noget - før jeg en dag så et billede af mig selv. Da fik jeg et chok. Var jeg virkelig blevet SÅ tyk?

HVORFOR BLEV DET DUKAN KUREN:

- Jeg var ude at handle, da mit blik fangede forsiden på Ude og Hjemme. Der var et Dukan-hæfte med, og min første tanke var, at det nok bare var endnu en slankekur, som jeg ikke kunne holde. Men jeg købte bladet alligevel og bestemte mig for at forsøge kuren.

HVORNÅR SÅ DU RESULTATER:

- Efter en uge i fase 1 viste vægten resultater. Jeg tabte 6 kilo og var vildt overrasket og slet ikke i tvivl om, at jeg skulle fortsætte. Så det gjorde jeg. Kiloene nærmeste raslede af mig, og det var jo den største motivation overhovedet.

HVILKE UDFORDRINGER HAR DU MØDT:

- For første gang var der tale om en kur, hvor jeg ikke behøvede at sulte mig selv. Jeg spiste mig mæt, og maden var nem at lave. Selvfølgelig har jeg undervejs haft lyst til slik og kager, men jeg stillede min sukkertrang hver eneste dag med en portion skyr, en smule hindbæressens og sødemiddel.

HVILKE RÅD VIL DU GIVE VIDERE:

- Jeg har et lidt usædvanligt råd, men det har reddet mig - og jeg har trods alt smidt 50 kilo alligevel. Jeg har spist 2-4 stykker Marabou-chokolade hver eneste dag. Det har været min daglige belønning, som jeg har kunnet glæde mig til i løbet af dagen.

 

LÆS OGSÅ: 

Komplet guide til Dukan kuren

Madplan til fase 1 af Dukan kuren

Vaniljebudding