Gå til hovedindhold

Cheesecake med vanilje og mynte

Her får du en syndig cheesecake med vanilje og mynte til Dukan kurens fase 2, vekselfasen.

Her får du en syndig cheesecake til Dukan kurens fase 2. Denne cheesecake smager så godt, at du sagtens kan servere den for andre, som ikke følger kuren. 

RP = Rent protein

Cheesecake til ca. 6 personer

 

Ingredienser til cheesecake

8 blade husblas

1⁄2 dl citronsaft

500 g kvark

250 g Cheasy yoghurt med vanilje 0,1 % uden sukker

1⁄2 tsk. vaniljepulver uden sukker

3 tsk. flydende stevia

 

Pynt til cheesecake

Vanilje fra kværn

Grofthakkede mynteblade

 

Fremgangsmåde cheesecake

Start med at udbløde husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Smelt den derpå over et vandbad i det vand, der hænger ved.

Rør citronsaften i og kom kvark, yoghurt, vaniljepulver, stevia og husblasblanding i en skål.

Pisk det derefter sammen med elpiskeren i 1-2 minutter og hæld så blandingen i en form og dæk den til.

Sæt den i køleskabet, til massen er stivnet, i ca. 4 timer.

Til sidst skærer du cheesecaken i portionsstykker og pynter med friskkværnet vanilje og mynteblade.