Cheesecake med vanilje og mynte
Her får du en syndig cheesecake til Dukan kurens fase 2. Denne cheesecake smager så godt, at du sagtens kan servere den for andre, som ikke følger kuren.
RP = Rent protein
Cheesecake til ca. 6 personer
Ingredienser til cheesecake
8 blade husblas
1⁄2 dl citronsaft
500 g kvark
250 g Cheasy yoghurt med vanilje 0,1 % uden sukker
1⁄2 tsk. vaniljepulver uden sukker
3 tsk. flydende stevia
Pynt til cheesecake
Vanilje fra kværn
Grofthakkede mynteblade
Fremgangsmåde cheesecake
Start med at udbløde husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Smelt den derpå over et vandbad i det vand, der hænger ved.
Rør citronsaften i og kom kvark, yoghurt, vaniljepulver, stevia og husblasblanding i en skål.
Pisk det derefter sammen med elpiskeren i 1-2 minutter og hæld så blandingen i en form og dæk den til.
Sæt den i køleskabet, til massen er stivnet, i ca. 4 timer.
Til sidst skærer du cheesecaken i portionsstykker og pynter med friskkværnet vanilje og mynteblade.