Chokoladekage med vaniljeskyr
Opskrift på Chokoladekage med vaniljeskyr
Chokoladekage med vaniljeskyr til dessert under fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).
Opskriften er med protein og grønt og der er til 6-8 personer. Retten indeholder den tolererede fødevare skummetmælkspulver. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og maks. to pr. dag. Den tolererede mængde skummetmælkspulver er 3 spsk. pr. person svarende til 25 g.
LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren
Du får hele opskriften lige under videoen :)
Ingredienser - Chokoladekage med vaniljeskyr
275 g sød kartoffel
50 g skummetmælkspulver
20 g havreklid
4 æg
¾ spsk. kanel (4 g)
2 spsk. kakao (18 g)
6 g Stevia pulver (fx Hermesetas eller Green Canderel)
1 tsk. Bagepulver
Endvidere: Ca. 1 dl skyr, vanilje fra kværn
Fremgangsmåde - Chokoladekage med vaniljeskyr
Skræl kartoffel og skær i tern. Koges mør i en gryde med vand. Dræn. Kom det hele i foodprocessoren og kør til glat.
Fyld dejen i form (ca. 16 cm i dia) beklædt med bagepapir. Bag ved 170 grader i 20-25 minutter. Prøv med dejnål, hænger der ikke noget ved er den færdig. Afkøl.
Top med et jævnt lag skyr. Kværn med vanilje.
Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce
Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce
Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme