Gå til hovedindhold

Chokoladekage med vaniljeskyr

Chokoladekage med vaniljeskyr til dessert under fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Chokoladekage med vaniljeskyr

Chokoladekage med vaniljeskyr til dessert under fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).

Opskriften er med protein og grønt og der er til 6-8 personer. Retten indeholder den tolererede fødevare skummetmælkspulver. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og maks. to pr. dag. Den tolererede mængde skummetmælkspulver er 3 spsk. pr. person svarende til 25 g.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften lige under videoen :)

 

Ingredienser - Chokoladekage med vaniljeskyr

275 g sød kartoffel
50 g skummetmælkspulver
20 g havreklid
4 æg
¾ spsk. kanel (4 g)
2 spsk. kakao (18 g)
6 g Stevia pulver (fx Hermesetas eller Green Canderel)
1 tsk. Bagepulver

Endvidere: Ca. 1 dl skyr, vanilje fra kværn

Fremgangsmåde - Chokoladekage med vaniljeskyr

Skræl kartoffel og skær i tern. Koges mør i en gryde med vand. Dræn. Kom det hele i foodprocessoren og kør til glat.

Fyld dejen i form (ca. 16 cm i dia) beklædt med bagepapir. Bag ved 170 grader i 20-25 minutter. Prøv med dejnål, hænger der ikke noget ved er den færdig. Afkøl.

Top med et jævnt lag skyr. Kværn med vanilje.
 

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme