Chokoladetærte med kokos
Opskrift på chokoladetærte med kokos
PRØV OGSÅ: Chokoladekage - low carb og glutenfri
(4 pers.)
2 æg
2 spsk. Sukrin Gold
½ dl fløde
35 g kokosolie
30 g kokosfibre
1 spsk. Husk
2 tsk. kakao
½ tsk. bagepulver
1 spsk. kakaonips
40 g mørk chokolade
20 g kokos
1 tsk. frysetørrede hindbær
PRØV OGSÅ: Dadelbrownie med chokolade, appelsin og nødder
Fremgangsmåde - chokoladetærte med kokos
Pisk æg med Sukrin og hæld herefter fløden og det smeltede kokosolie i. Rør kokosfibre, Husk, kakao, bagepulver og kakaonips i, rør godt og lad dejen hvile i 10 min. Kom dejen i en 16 cm tærteform og bag den ved 180° i 18 min. Hak chokoladen og kom den på den varme tærte. Drys kokos og frysetørrede hindbær over den smeltede chokolade og lad dem køle.