Gå til hovedindhold

Chokoladetærte med kokos

Byd gæsterne på en lækker LCHF-tærte

Opskrift på chokoladetærte med kokos

PRØV OGSÅ: Chokoladekage - low carb og glutenfri

(4 pers.)

2 æg
2 spsk. Sukrin Gold
½ dl fløde
35 g kokosolie
30 g kokosfibre
1 spsk. Husk
2 tsk. kakao
½ tsk. bagepulver
1 spsk. kakaonips
40 g mørk chokolade
20 g kokos
1 tsk. frysetørrede hindbær

PRØV OGSÅ: Dadelbrownie med chokolade, appelsin og nødder

Fremgangsmåde - chokoladetærte med kokos

Pisk æg med Sukrin og hæld herefter fløden og det smeltede kokosolie i. Rør kokosfibre, Husk, kakao, bagepulver og kakaonips i, rør godt og lad dejen hvile i 10 min. Kom dejen i en 16 cm tærteform og bag den ved 180° i 18 min. Hak chokoladen og kom den på den varme tærte. Drys kokos og frysetørrede hindbær over den smeltede chokolade og lad dem køle.