Gå til hovedindhold

Dukan (fase 1): Æggesalat og kalkunbacon

Mættende æggeret med hytteost, karry og karse ledsaget af stegt kalkunbacon. En lækker frokostret til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

RP = Rent protein

1 person

Ingredienser

2 skiver kalkunbacon
Nogle dråber olie
2 æg 
75 g hytteost, maks.
1,5 %
1 spsk. klippet karse
1 tsk. mild stødt karry
1 nip salt
Peber

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens æggewrap med skinke, purløg og hytteost

Fremgangsmåde

Opvarm en slip let-pande. Fordel nogle dråber olie på panden ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Steg baconen på begge sider, til den er sprød og gylden. Lad den derefter ligge en kort stund på fedtsugende papir. Kom æggene i kogende vand. Lad dem småkoge i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Lad æggene stå, til de er kolde. Pil dem og hak dem groft. Bland æggene med hytteost, karse, karry og salt. Smag til med peber.